Με σεβασμό στην Ελληνική Πολιτιστική κληρονομιά και με πίστη για ένα άλλο τρόπο αποκάλυψης και διάδοσής της, σας παρουσιάζουμε την έναρξη ενός
νέου τουριστικού γραφείου με την επωνυμία: ‘ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΞΕΝΑΓΩΝ Ι.Κ.Ε.’ και διακριτικό τίτλο Tourist Guides of Crete,Travel Agency.

Πρόκειται για μια προσπάθεια 104 διπλωματούχων Ξεναγών, σε 14 γλώσσες, με τεράστια ξεναγική και ταξιδιωτική εμπειρία, με επαινετικά σχόλια χιλιάδων ανθρώπων για τη δουλειά τους, που ακολουθώντας τις απαιτήσεις των καιρών, ενώθηκαν υπό μορφή εταιρίας, προκειμένου να δημιουργήσουν νέες προοπτικές στη βαριά βιομηχανία του τόπου μας, τον Τουρισμό.

Βασική επιδίωξη της ομάδας μας, είναι να δημιουργηθούν νέες διαδρομές και επιμορφωτικές εκδρομές στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στο νησί μας,αναδεικνύοντας νέα σημεία ξεναγικού ενδιαφέροντος της πόλης μας, του νησιού μας, της χώρας μας και με απόλυτο σεβασμό, να τα προωθήσουμε και να τα αναδείξουμε σε Έλληνες και ξένους, διαδικτυακούς και μη επισκέπτες της χώρας μας.

Στόχος μας είναι: ‘Ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας’ και σκοπός μας είναι να λειτουργήσουμε την εταιρία μας βασιζόμενοι στην εντιμότητα, ειλικρίνεια, επαγγελματισμό, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη. Η πολυετής εμπειρία μας, μας επιτρέπει να σας προτείνουμε μια μεγάλη ποικιλία διαδρομών - εκδρομών, που θα ικανοποιούν τα ενδιαφέροντα και του πιο
απαιτητικού επισκέπτη. Άλλωστε η χώρα μας, το νησί μας και οι ίδιες οι πόλεις του - που τόσο έχουν αγνοηθεί από ταξιδιώτες – έχουν τόσα πολλά να προσφέρουν… Γνωστούς και άγνωστους αρχαιολογικούς θησαυρούς, Μοναστήρια και κρυμμένα Βυζαντινά ξωκλήσια, φυσιολατρικά μονοπάτια ή φαράγγια με μεγάλο ενδιαφέρον σε σπάνια και ενδημικά είδη της χλωρίδας και πανίδας της Ελλάδας, αμέτρητα γνωστά και άγνωστα σπήλαια, μη αναγνωρισμένους αλλά πολύ ικανούς καλλιτέχνες και δεξιοτέχνες που παράγουν αριστουργήματα σε μακρινές γωνιές της χώρας μας και φυσικά η περίφημη σ΄ όλον τον κόσμο διατροφή μας.

Εμείς τα γνωρίζουμε καλύτερα όλα αυτά και θέλουμε με μεγάλη χαρά
να τα μοιραστούμε και με Εσάς…

Σας περιμένουμε!!!

Εμπειρίες
Γνωρίζουμε καλύτερα
Ακολουθήστε μας
Ακολουθήστε μας στις σελίδες κοινωνικών δικτύων και μάθετε πρώτοι τα νέα μας
Επικοινωνία

Andreadaki 13-15 Heraklion, Crete
712 01, Greece
Tel.: +30 2810-342222
Fax: +30 2810-342212
e-mail: touristguidesofcrete@gmail.com
ΜΗ.Τ.Ε. 1039 Ε 6000 00870 00
Office hours: Mon - Fri: 9.00 - 15.00

Ενημερώσεις
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές μας και τα νέα μας

CreditCards